Dobrodošli u Paškal turističku agenciju

Agencija Paškal službeno otvorena 1997 sa misijom da jednog dana postane prva izvorna domaća i lokalna agencija Gradca koja će domaćinima diljem Makarske Rivijere i Neretljanskog kraja nuditi siguran i profesionalan izlaz na tržištu.
Pod okriljem Paškala, čvrste stine ovog Biokovskog kraja, nudimo « visok , čvrst i siguran » service, te stoga sa pravom nosimo njegovo ime.
U iskrenim nastojanjima da povežemo domaćina sa stranom agencijom, prateći svjetske turističke trendove, želimo turistima osigurati bezbrižan odmor i nuditi najbolje od našeg kraja – izvornu, pravu gostoljubivost, dobar smještaj i cijelu paletu izleta.
Intenzivnom promocijom predstavljali smo se se na raznim europskim sajmovima čime smo ostvarili značajan uspjeh.
Vrlo pažljivim odabirom stranih agencija želimo pronaći pravog i optimalnog partnera upravo za Vas iznajmljivače. Budući da je svatko od iznamljivača poseban na svoj način i stoga je potrebna detaljna analiza tržišta da bi produžili sezonu .
Bilo da ste turist sa željom da provedete nezaboravan odmor na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, domaćin koji nudi dobar smještaj i gostoljubiv osmjeh, ili pak Agencija koja ovo more i sunce želi približiti svojim gostima u inozemnstvu .
Vaše povjerenje je priznanje našem radu.


Smještaj

Ville i apartmani
Sobe
Hoteli
Kampovi
Telefon :

+385 21 355 517

Mobitel :

+385 99 669 7563

Fax :

+385 21 355 517

Adresa :

Hrvatske mladeži 1, 21330 Gradac n/m Croatia

VideoStupite u kontakt

Slobodno nam se obratite

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.